Λίγα λόγια για εμάς

Το asfalistikadeals.gr έχει την υπογραφή της Smart House.
Μιας εταιρείας που έχει αποδείξει την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσίων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και Real Estate.

To asfalistikadeals.gr αποτελεί την πληρέστερη ιστοσελίδα online ασφάλισης στην Ελλάδα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας σε τρεις βασικούς τομείς ασφάλισης: οχήματος, σκάφους και περιουσίας.
Επιπλέον, σας προσφέρει την πλατφόρμα συγκριτικής τιμολόγησης, μια υπηρεσία δωρεάν ελέγχου του κόστους ασφάλισης ανάμεσα σε παραπάνω από 20 αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και τη δυνατότητα της online αγοράς
των ασφάλιστρών σας.
Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, να μελετήσετε τα προσφερόμενα προγράμματα και τελικά, να αγοράσετε άμεσα την ασφάλεια που σας συμφέρει πραγματικά.
Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς σημαντική εξοικονόμηση κόστους, χρόνου και κόπου, παρέχοντας σας πλήρη, δίκαιη και αντικειμενική πληροφόρηση σχετικά με τα προσφερόμενα ασφαλιστικά προγράμματα.
Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μια εξειδικευμένη ομάδα από πεπειραμένα και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, θα βρίσκεται στη διάθεσή σας, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.
Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε δίπλα σας έναν πραγματικά αξιόπιστο, οnline ασφαλιστικό σύμβουλο.

Οι αρχές μας
Συγκρίνουμε δίκαια και ξεκάθαρα
Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη τη στιγμή που πραγματικά τη χρειάζεστε
Η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε στηρίζεται στην υποχρέωσή μας να τηρούμε τις υποσχέσεις που σας δίνουμε
Προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
Συνεργαζόμαστε με όλα τα κορυφαία ονόματα ασφαλιστικών εταιρείων, παρέχοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο αξιοπιστίας
Πάντα προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας και να σας εξασφαλίζουμε ειδικές παροχές
και extra προνόμια