Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις των πελατών μας

Εάν μοναδικό σας κριτήριο είναι να εξοικονομήσετε χρήματα και επιθυμείτε μόνο τις υποχρεωτικές από το Νόμο καλύψεις, τότε όταν βρίσκεστε στη φόρμα τιμολόγησης στην Κατηγορία Πακέτου, κλικάρετε την επιλογή ‘’Βασικο’’. Θα σας εμφανιστούν μόνο τα οικονομικότερα πακέτα με τις βασικές-υποχρεωτικές καλύψεις.

Εάν επιθυμείτε πληρέστερη προστασία για το όχημα σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των πακέτων στη Κατηγορία Πακέτου, κλικάρετε την επιλογή ‘’Πυρός’’- Πυρός/Κλοπή (ολική/μερική) ή Ιδίες Ζημιές (Μεικτή) και μπορείτε να προσθέσετε τυχόν extra καλύψεις που επιθυμείτε.

Γιατί ο καλύτερος παραδοσιακά τρόπος να αγοράσεις οτιδήποτε είναι να κάνεις έρευνα αγοράς. Το asfalistikadeals κάνει ακριβώς αυτό! Φαντάσου πόσα τηλεφωνήματα θα έπρεπε να κάνεις ή σε πόσα γράφεια θα έπρεπε να πας, προκειμένου να πάρεις τις αντίστοιχες προσφορές. Το AD σε γλιτώνει από τη χρονοβόρα αυτή διαδικασία, σε 2 λεπτά έχεις όλες τις προσφορές στην οθόνη του υπολογιστή σου. Έτσι μπόρεις να συγκρίνεις και να επιλέξεις την ασφάλεια που επιθυμείς, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.

Εφόσον έχετε επιλέξει το ασφαλιστικό πακέτο που επιθυμείτε, απλά συμπληρώστε την αίτηση online ασφάλισης και να μας αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα (άδεια αυτοκινήτου, δίπλωμα). Τόσο απλά!

Δεν θα σας πάρει περισσότερο από 2 λεπτά, καθώς όλα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία του χρήστη.

Βεβαίως και μπορείτε. Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα online ασφάλισης, εκπρόσωπος του asfalistikadeals θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την αγορά σας, μπορείτε να του επισημάνετε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε. Θα σας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του, σχετικά με ποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σαφώς και υπάρχει. Ασφαλίστε τηλεφωνικά το όχημα σας καλώντας στο 2810 300168 ή επισκεφθείτε απευθείας το κατάστημα μας στην Εθνικής Αντιστάσεως 57.Επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί!

Στις περισσότερες εταιρίες η κάλυψη ξεκινάει από της 12.00 πμ της επομένης ημέρας, ανάλογα την ασφαλιστική εταιρία.

Αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας και είναι από τα πιο βασικά κριτήρια για να τιμολογηθεί το όχημα σας.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε με ακρίβεια και να είναι αληθή όλα τα στοιχεία που σας ζητηθούν, ώστε να πάρετε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Εάν δεν συμπληρωθούν σωστά τα πεδία, τότε οι τιμές που θα εμφανίζονται δεν θα είναι σωστές. Δώστε μεγάλη βαρύτητα στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Ανάλογα την εταιρία. Σε 2-3 εργάσιμες ημέρες παραλαμβάνετε στο χώρο σας, δωρεάν το πρωτότυπο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μαζί με τους Γενικούς και Ειδικούς όρους ασφάλισης.

Θα πληρώσετε επασφάλιστρο που καθορίζεται ανάλογα την ασφαλιστική εταιρία, καθώς θεωρείστε νέος οδηγός.

Με τον όρο αστική ευθύνη εννοούμε την υποχρέωση της εταιρίας να αποκαταστήσει πιθανές υλικές ζημιές η σωματικές βλάβες που προξένησε ο ασφαλισμένος σε τρίτους και η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο Ν489/76.Τα ανώτατα όρια αποζημίωσης της εταιρίας είναι 1.000.000 ευρώ/ανά θύμα και 1.000.000/ανα ατύχημα.

Η οδική βοήθεια μας καλύπτει και σε περίπτωση βλάβης και σε περίπτωση ατυχήματος, ενώ η κάλυψη της ρυμούλκησης ενεργοποιείτε μόνο συνέπεια ατυχήματος.

Ο Φιλικός Διακανονισμός επιφέρει ταχύτητα στην αποζημίωση, καθώς ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται από την δική του ασφαλιστική εταιρία, στην περίπτωση που δεν φταίει και εφόσον και οι δύο ασφαλιστικές εταιρίες συμμετέχουν στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού. Βασική προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί ο Φ.Δ, δεν θα πρέπει να εμπλέκονται στο ατύχημα πάνω από 2 οχήματα και η αποζημίωση να μην υπερβαίνει τα 6500 ευρώ/για υλικές ζημιές και 5000 ευρώ/ανά άτομο για σωματικές βλάβες, με ανώτατο όριο τις 15.000 συνολικά.

Οι φιλοσοφίες τιμολόγησης των εταιριών είναι δύο. Αυτές που έχουν ενιαίο σύστημα τιμολόγησης λαμβάνοντας υπόψη τους μόνο τους φορολογήσιμους ίππους του οχήματος και τη γεωγραφική έδρα που κινείτε.

Και στις εταιρίες που τιμολογούν παραμετρικά, λαμβάνοντας υπόψη τους στοιχεία όπως:

  • ηλικία οδηγού
  • έτος κατασκευής
  • μάρκα, μοντέλο
  • χρήση
  • ίπποι
  • γεωγραφική έδρα
  • ιδιότητα ασφαλισμένου
  • πιστότητα

Θα πρέπει να καλέσετε άμεσα την ασφαλιστική σας εταιρία στο τηλέφωνο της Φροντίδας Ατυχήματος και την Τροχαία ώστε να καταγράψει το συμβάν .Εκπρόσωπος της Φροντίδας θα έρθει στο τόπο του ατυχήματος για να καταγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος, να βγάλει φωτογραφίες το όχημα σας και να συμπληρώσετε μαζί τη δήλωση ατυχήματος.

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα, εντός 8 ημερών, να ενημερώσετε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή την ασφαλιστική εταιρία για την αναγγελία της ατυχήματος και να συμπληρώσετε το έντυπο της δήλωσης ατυχήματος.

Η ασφαλιστική εταιρία έπειτα θα στείλει ειδικό πραγματογνώμονα να εκτιμήσει το κόστος της ζημιάς και να υποβάλει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης στον διακανονιστή που χειρίζεται την υπόθεση σας. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν είναι: άδεια κυκλοφορίας οχήματος, δίπλωμα και ταυτότητα οδηγού, αντίγραφο τροχαίας και πρωτότυπα τιμολόγια εργασίας και ανταλλακτικών.

Σε περίπτωση εμπλοκής σας σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα θα πρέπει υποχρεωτικά να ειδοποιήσετε την τροχαία, ώστε αν έχετε στο συμβόλαιο σας την κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα να πάρετε την αποζημίωση από τη ασφαλιστική σας εταιρία. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα, μπορείτε να διεκδικήσετε την αποζημίωση σας από το Επικουρικό Κεφάλαιο.